Smooth Mashed Potato. This method completely eliminates potato lumps, so every bite is like velvet on your palate. The amount of milk and butter we use here yields potatoes that are a great mix of fluffy and creamy. Watch our test kitchen show you the secret to the fluffiest mashed potatoes ever.
For mashed potatoes that are smooth without being gummy, a potato ricer is your best bet. It gently presses the potato into fine pieces so all that's left to do is add your liquid and a pat or two of butter. Lump-free mashed potatoes are a sure thing if you take the trouble to use a ricer or food mill, but you can also get them really smooth with an old-fashioned potato masher.
Sedang mencari inspirasi resep smooth mashed potato yang unik? Cara membuatnya memang tidak susah dan tidak juga mudah. Jika keliru mengolah maka hasilnya tidak akan memuaskan dan bahkan tidak sedap. Padahal smooth mashed potato yang enak harusnya sih mempunyai aroma dan cita rasa yang bisa memancing selera kita.
Banyak hal yang sedikit banyak berpengaruh terhadap kualitas rasa dari smooth mashed potato, mulai dari jenis bahan, selanjutnya pemilihan bahan segar, hingga cara mengolah dan menghidangkannya. Tak perlu pusing jika mau menyiapkan smooth mashed potato yang enak di rumah, karena asal sudah tahu triknya maka hidangan ini dapat menjadi sajian istimewa.
This method completely eliminates potato lumps, so every bite is like velvet on your palate. The amount of milk and butter we use here yields potatoes that are a great mix of fluffy and creamy. Watch our test kitchen show you the secret to the fluffiest mashed potatoes ever.
Di bawah ini ada beberapa cara mudah dan praktis yang dapat diterapkan untuk mengolah smooth mashed potato yang siap dikreasikan. Anda dapat menyiapkan Smooth Mashed Potato menggunakan 6 jenis bahan dan 5 tahap pembuatan. Berikut ini cara dalam membuat hidangannya.
Bahan-bahan dan bumbu yang diperlukan dalam menyiapkan Smooth Mashed Potato:
- Sediakan 300 gr kentang.
- Gunakan 80 ml susu cair.
- Sediakan 1/2 sdt lada.
- Ambil 1/2 sdt garam.
- Ambil 2 sdm keju parut.
- Siapkan 2 sdm mentega.
Any type of potato can be mashed, but for the trifecta of perfection, fluffy, smooth, and creamy, one potato reigns supreme: the Yukon Gold. Yukon Gold potatoes are medium-starch content. Perfectly Smooth Mashed Potatoes are so smooth and creamy, you won't make them any other way! A key tool makes these potatoes the best!
Langkah-langkah membuat Smooth Mashed Potato:
- Bersihkan kentang. Kupas kulitnya. Potong dadu lalu rebus hingga empuk. Kemudian lumatkan.
- Selagi hangat, tambahkan mentega. Aduk rata.
- Tuang susu, garam, & lada. Ratakan.
- Saring adonan.
- Masak dg keju hingga berbaur. Sajikan.
If you prefer completely smooth mashed potatoes, this method still applies, but russet or Yukon Gold potatoes — with their high starch content — are the best choices for mashed potatoes. Mashed potato (British English) or mashed potatoes (American English and Canadian English), colloquially known as mash (British English), is a dish of mashing boiled potatoes. All potatoes were hand-mashed with an OXO Smooth Potato Masher unless otherwise specified. Thanks to the ricer, the potatoes were creamy, smooth, and chunk-free — but the flavor was still. To get super smooth mashed potatoes you can use a ricer.
Terima kasih telah membaca resep yang tim kami tampilkan di halaman ini. Besar harapan kami, olahan Smooth Mashed Potato yang mudah di atas dapat membantu Anda menyiapkan hidangan yang enak untuk keluarga/teman ataupun menjadi ide bagi Anda yang berkeinginan untuk berjualan makanan. Selamat mencoba!