Chicken katsu oat. This is my family recipe for Chicken Katsu – Japanese style fried chicken. Can also be used to make Tonkatsu, just use pork cutlets instead of chicken. Serve with white rice and tonkatsu sauce.
Chicken katsu, also known as panko chicken, or tori katsu (torikatsu (鶏カツ)) is a Japanese dish of fried chicken made with panko bread crumbs which is also popular in Australia, Hawaii, London, California, and other areas of the world. Katsu – Chicken Katsu, Tonkatsu (pork), and Gyukatsu(beef) all work for this recipe and can be substituted without any changes. Eggs – Katsudon is best when the eggs are still a little creamy, so it.
Sedang mencari ide resep chicken katsu oat yang unik? Cara membuatnya memang tidak susah dan tidak juga mudah. Kalau salah mengolah maka hasilnya akan hambar dan justru cenderung tidak enak. Padahal chicken katsu oat yang enak selayaknya memiliki aroma dan rasa yang bisa memancing selera kita.
Banyak hal yang sedikit banyak berpengaruh terhadap kualitas rasa dari chicken katsu oat, mulai dari jenis bahan, selanjutnya pemilihan bahan segar, sampai cara mengolah dan menyajikannya. Tak perlu pusing jika mau menyiapkan chicken katsu oat enak di rumah, karena asal sudah tahu triknya maka hidangan ini bisa jadi suguhan istimewa.
This is my family recipe for Chicken Katsu – Japanese style fried chicken. Can also be used to make Tonkatsu, just use pork cutlets instead of chicken. Serve with white rice and tonkatsu sauce.
Di bawah ini ada beberapa tips dan trik praktis dalam mengolah chicken katsu oat yang siap dikreasikan. Anda bisa menyiapkan Chicken katsu oat memakai 5 bahan dan 4 tahap pembuatan. Berikut ini cara untuk menyiapkan hidangannya.
Bahan-bahan dan bumbu yang diperlukan untuk menyiapkan Chicken katsu oat:
- Siapkan 6 lembar ayam fillet yang sudah di marinate.
- Ambil 1 butir telur ayam.
- Gunakan Secukupnya tepung terigu.
- Siapkan Secukupnya oat, me : Quaker.
- Ambil Secukupnya minyak untuk menggoreng.
How to make Chicken Katsu – a Japanese chicken recipe, that is breaded with panko and sesame seeds. Chicken Katsu is the crispiest chicken cutlet you can easily make at home! Serve this classic Japanese food with tonkatsu sauce and a side of fresh salad for the best family meal. Chicken Katsu – Japanese fried chicken cutlet with panko bread crumbs.
Langkah-langkah membuat Chicken katsu oat:
- Siapkan bahannya..
- Balur ayam dengan tepung terigu —> kocokan telur —> oat, lakukan hingga semua ayam habis..
- Goreng ayam dalam minyak banyak dan panas dengan api sedang hingga matang dan berwarna kuning keemasan, angkat tiriskan..
- Sajikan dengan saus sambal..
This recipe yields very Chicken katsu is served with a tonkatsu or katsu sauce. This recipe is better than Japanese takeout! Top tip for making Wagamama chicken katsu curry. You can swap most vegetables out for the greens or use salad leave instead. Chicken katsu, fried chicken cutlets, are an obsession for chef Roy Choi of Kogi BBQ in Los View image.
Bagaimana? Mudah bukan? Itulah cara menyiapkan chicken katsu oat yang bisa Anda lakukan di rumah. Selamat mencoba!