Banana-oat Pancake. Easy, flourless and sugar-free banana oat pancakes are a healthy, filling breakfast served with fresh fruit and can be made in minutes. Banana Oatmeal Pancakes are delicious healthy pancakes that are gluten-free, dairy-free, and sugar-free. These oat flour pancakes are perfect for breakfast or as a healthy dessert.
Gently stir (being careful not to over-mix) to combine. These Banana Oat Pancakes are special because they're made without flour! Make our healthier pancakes using rolled oats and banana for natural sweetness.
Sedang mencari inspirasi resep banana-oat pancake yang unik? Cara membuatnya memang susah-susah gampang. Kalau keliru mengolah maka hasilnya akan hambar dan bahkan tidak sedap. Padahal banana-oat pancake yang enak seharusnya mempunyai aroma dan rasa yang mampu memancing selera kita.
Banyak hal yang sedikit banyak mempengaruhi kualitas rasa dari banana-oat pancake, pertama dari jenis bahan, selanjutnya pemilihan bahan segar, hingga cara mengolah dan menyajikannya. Tak perlu pusing jika mau menyiapkan banana-oat pancake yang enak di rumah, karena asal sudah tahu triknya maka hidangan ini dapat menjadi sajian istimewa.
Easy, flourless and sugar-free banana oat pancakes are a healthy, filling breakfast served with fresh fruit and can be made in minutes. Banana Oatmeal Pancakes are delicious healthy pancakes that are gluten-free, dairy-free, and sugar-free. These oat flour pancakes are perfect for breakfast or as a healthy dessert.
Nah, kali ini kita coba, yuk, buat banana-oat pancake sendiri di rumah. Tetap dengan bahan yang sederhana, hidangan ini dapat memberi manfaat dalam membantu menjaga kesehatan tubuh kita. Anda dapat menyiapkan Banana-oat Pancake menggunakan 7 bahan dan 4 tahap pembuatan. Berikut ini cara untuk membuat hidangannya.
Bahan-bahan dan bumbu yang dibutuhkan dalam pembuatan Banana-oat Pancake:
- Ambil 200 ml oatmeal instan merah.
- Ambil 1 buah pisang.
- Gunakan 150 ml susu cair.
- Gunakan 1 sdm gula pasir.
- Ambil 1 sdm terigu.
- Sediakan 1 sdm margarin cair.
- Sediakan 1 butir telur.
Serve with a dollop of creamy yogurt and fresh fruit. They're not as delicious as when they're fresh. In addition to this recipe being gluten-free, it's also refined sugar-free! Rolled oats: They wouldn't be oatmeal pancakes without the oatmeal!
Langkah-langkah membuat Banana-oat Pancake:
- Blender oatmeal, terigu, susu cair, pisang, gula hingga tingkat kehalusan yg diinginkan.
- Kocok lepas telur lalu masukkan ke adonan oat. Lalu tambahkan margarin cair. Aduk hingga merata.
- Panaskan teflon. Tuang 1 sendok sayur ke teflon masak hingga matang dan warna kecoklatan..
- Sajikan dengan toping sesuai selera…
Mix the banana, eggs, rolled oats and cinnamon in a food processor. These fluffy and moist Vegan Banana Oatmeal Pancakes are so easy to prepare and they are delicious. They are made with simple ingredients including gluten-free rolled oats. Simply add old fashion or quick-cooking oats to your blender, food processor. This easy, healthy banana oatmeal pancakes recipe is a delicious and filling breakfast.
Bagaimana? Mudah bukan? Itulah cara menyiapkan banana-oat pancake yang bisa Anda lakukan di rumah. Selamat mencoba!